Кухарка пропонує спробувати чотири простих начинки.
Картопля в мундирі - це ідеальна страва на всі випадки життя. А головне, що ця доволі проста у приготуванні їжа не вимагає тривалого перебування біля плити.
Express публікує рецепт картоплі в мундирі від відомої англійської шеф-кухарки і телеведучої Меррі Беррі. Жінка пропонує приготувати одну з чотирьох смачних начинок, яких вистачить на вісім половинок картоплин.
Вам знадобляться чотири великі бульби, дві столові ложки молока, масло, оливкова олія, подрібнена петрушка та спеції. Запікайте картоплю у розігрітій до 220С/200С духовці близько години, а потім розріжте навпіл та дістаньте м'якоть. У мисці змішайте її з молоком, вершковим маслом та однією з начинок:
Перекладіть картоплю у форму для запікання та посипте пармезаном, чеддером або паприкою, залежно від обраної начинки. Потім збризніть їх оливковою олією та залиште у духовці приблизно на 15 хвилин. Посипте вашу страву подрібненою петрушкою та подавайте на стіл!
Раніше ми публікували "найпростіший" рецепт шоколадного торта, інгредієнти для якого можна знайти майже на буд-якій кухні.
Також Мері Беррі створила репецт неймовірно смачної запеченої індички. Для приготування цієї страви потрібно купити всього вісім інгредієнтів.