Німецький хореограф вимазав собачими фекаліями обличчя критика через погану рецензію

Критик назвала постановку нудною.

Директор провідної німецької балетної трупи Марко Геке вимазав обличчя критика екскрементами своєї собаки на прем'єрі вистави.

Напад стався через рецензію, в якій балетний критик Frankfurter Allgemeine Zeitung Вібке Хюстер назвала його постановку "нудною", пише The Gurdian. За даними видання, керівника балетної трупи Ганноверської державної опери вже усунули з посади, він перебуває за слідством.

Інцидент стався під час антракту. У виданні заявили, що Геке був розгніваний рецензією на його постановку "В голландських горах". Критик писала, що "людина чергує стан божевілля і смерті від нудьги" при перегляді вистави.

Спочатку 50-річний чоловік словесно напав на критика, а потім дістав з кишені мішок з собачими фекаліями і витер вміст об її обличчя. 

"Німецькі ЗМІ повідомили, що фекалії в пакеті, використаному при передбачуваному нападі, були зроблені його таксою Густавом всього за кілька хвилин до цього", - пише видання.

Співробітник прес-служби оперного театру допоміг Хюстер вимити обличчя, після чого вона заявила на Геке в поліцію. Керівництво оперного театру вже принесло свої вибачення і заявило, що розслідує інцидент.

Відомо, що 50-річний Марко Геке є директором балетної трупи Ганновера з 2019 року.

Вас також можуть зацікавити новини: