Оптична ілюзія підкориться не всім: потрібно знайти метелика серед кактусів за 11 секунд

Якщо вам вдалося виявити метелика, захованого серед кактусів, значить, ви володієте сильною увагою до деталей і навичками візуальної обробки.

Ця головоломка з картинками - складна перевірка вашої спостережливості. Метелик захований серед групи кактусів і добре замаскований їх схожими кольорами і візерунками. Однак, якщо уважно поставитися до деталей, ви зможете знайти метелика за відведений час в 11 секунд.

Шукайте те, що не повторюється. Всі кактуси дуже схожі, але метелик унікальний. Вона може трохи відрізнятися за кольором і формою від кактусів, тому він має виділятися.

Якщо у вас виникають проблеми з пошуком метелика, спробуйте збільшити зображення. Це дозволить вам побачити деталі більш чітко.

Якщо ви все ще не можете знайти метелика протягом 11 секунд, не хвилюйтеся. Це складна головоломка. Але з невеликою наполегливістю ви в кінцевому підсумку зможете його помітити.

Якщо вам вдалося виявити метелика, захованого серед кактусів, ви маєте сильну увагу до деталей та навички візуальної обробки, які допоможуть вам помітити невеликі відмінності в кольорі, формі та текстурі.

Не вдалося знайти метелика? Якщо ви все ще шукаєте, дивіться відповідь нижче.

Інші оптичні ілюзії - перевірте свій зір

Тільки ті люди, у кого зір 20/20, знайдуть пуделя, що сховався парку, менш ніж за 15 секунд. Шоколадно-коричневий пудель, вирушила на прогулянку в парк, але незабаром відчула себе трохи пустотливий. Під час подорожі ошуканка сховалася в парку, злившись з фоном і загубившись від неозброєного ока.

Чи зможете ви вижити в дикій природі, помітивши крихітну жабу? Тварини влаштовані так, що їх важко виявити в їх природному середовищі існування через їх здатності зливатися з нею. 

Вас також можуть зацікавити новини: