Жаба ховається в ставку / колаж УНІАН, фото Flickr / Orinoquia Cambio Climático

Якщо вам подобаються головоломки і ви любитель тварин, ця головоломка для вас. Ви не тільки зможете продемонструвати свій ідеальний зір, але й ті, хто регулярно практикує ілюзії, навчаться бути більш терплячими. Ці головоломки не тільки перевірять вашу витривалість, але й допоможуть розвинути уважність до деталей.

Чи можете ви вижити в дикій природі, помітивши крихітну жабу? Тварини влаштовані так, що їх важко виявити в їх природному середовищі існування через їх здатності зливатися з ним. Це робить їх успішними хижаками і може врятувати від перетворення на здобич.

Жаба зливається з середовищем / колаж УНІАН

У цій реальній ілюзії зелені рослини у воді дуже ускладнюють розрізнення того, на що ви дивитесь. Відображення неба додає картині неясності.

Відео дня

Досить часто тварин можна помітити, якщо подивитися на їхні очі, які мають тенденцію виділятися. Однак на цьому зображенні жаба повернута боком, тому видно лише одне око, і воно настільки мале, що його помітять лише люди з ідеальним зором.

Якщо у вас виникли труднощі, прокрутіть униз, щоб дізнатися, де вона причаїлася. Для тих, хто відмовляється здаватися, зверніть увагу праворуч від центру зображення, і ви побачите маленьку жабу, що сидить поруч на лататті.

Маленька жаба сидить на лататті / колаж УНІАН

Інші оптичні ілюзії - перевірте себе

Десь зображенні лісу мешкає білка, але чи зможете ви помітити її за відведений час? 10-секундний термін робить цю складну оптичну ілюзію ще більш складною. На цьому зображенні зображений лісовий гай з деревами та опалим листям. Жовтий осінній пейзаж - ідеальне місце для маскування білки.

В іншій оптичній ілюзії глядачам доведеться змагатися з часом, оскільки їм було доручено виявити маленьку пташку менш ніж за 10 секунд.

Вас також можуть зацікавити новини: