Для приготування цього десерту знадобиться небагато інгредієнтів.
Брауні є відомим десертом завдяки своєму насиченому шоколадному смаку та пухкій текстурі. Однак під час його приготування досягти правильної консистенції може бути складно, особливо якщо брауні перепікся або недостатньо охолонув перед тим, як його нарізати. Тому видання Express поділилося рецептом відомого кулінара Мері Беррі, який є дуже простим у виконанні.
Спершу вам потрібно розігріти духовку до 180°C, змастити маслом та вистелити форму для випікання папером для випічки.
Далі покладіть шоколад і вершкове масло у велику жароміцну миску та поставте її над каструлею з киплячою водою до повного розтоплення.
"Коли шоколад розтопиться, зніміть з вогню і додайте цукор та яйця. Добре перемішайте до однорідної маси, потім додайте борошно і знову перемішайте. Потім додайте шоколадну крихту", - зазначають у матеріалі.
Далі вилийте шоколадне тісто для брауні у підготовлену форму та випікайте приблизно 45 хвилин. Після чого дайте десерту повністю охолонути у формі, перед тим як розрізати його на квадратики.
Також в Express радять потримати брауні у холодильнику перед тим, як нарізати.
Раніше експерти розкрили рецепт легкого ананасового торта. Цей десерт є чудовою ідеєю, якщо ви хочете спробувати щось незвичайне та смачне або ж порадувати своїх гостей.
Також фахівці розповіли про "геніальний" рецепт чудового полуничного соусу. Це частування не потребує випічки. Воно вийде кремовим, солодким та трохи солоним.