Один інгредієнт, який використовується в цьому рецепті, відкриє для вас нові грані кулінарії.
Шеф-кухар, пекар і письменниця про кулінарію Мері Беррі поділилася простим, але бездоганним рецептом курки, запеченої на деку, який обіцяє вразити навіть найвибагливіших гостей.
Ця легка страва на одному деку ідеально підходить як для сімейної вечері, так і для званого обіду, а її приготування займе менше години, пише Express.
Ключовий інгредієнт, який робить цю страву по-справжньому особливою - консервовані лимони.
З Мері Беррі погоджується і відомий кулінарний автор Йотам Оттоленгі, який називає цей інгредієнт "справжньою смаковою бомбою", здатною перетворити будь-яку страву на гастрономічний шедевр. Насичена кислинка та яскравий цитрусовий аромат консервованих лимонів роблять їх чудовим доповненням до заправок, салатів, супів і рагу.
Щоб приготувати соковиту курку, запечену на деку, нам знадобляться такі інгредієнти - 1 кг картоплі, очищеної та нарізаної великими шматками, 3 ст. ложки оливкової олії, 1 ст. ложка оливкової олії, 1 ст. ложка оливкової олії. ложки оливкової олії, 1 велика цибулина, нарізана часточками, 2 розчавлених зубчики часнику, 6 смужок копченого бекону, нарізаних шматочками по 1 см, 6 курячих стегон, 6 курячих гомілок, 5 консервованих лимонів, розрізаних на четвертинки, ½ ч. ложки паприки, ½ ч. ложки цукру, ½ ч. ложки паприки, ½ ч. ложки паприки, ½ ч. ложки паприки, ½ ч. ложки паприки. ложки паприки, 3 цукіні, нарізаних товстими скибочками, а також 1 200-грамова банка оливок з начинкою з анчоусів, без розсолу і сіль зі свіжомеленим перцем.
Спосіб приготування:
Раніше УНІАН повідомляв про рецепт фаршированої свинячої вирізки, якою поділився Гордон Рамзі. Ця страва є універсальною, адже вона підійде як для святкової вечері, так і для звичайного вечора.
Крім того, є три веганські рецепти, які ви точно захочете приготувати. Кремова томатна паста, тофу з сіллю та перцем і каррі з цвітної капусти з чіпсами - це саме те, що може вас зацікавити.