Ця солодка закуска може зміцнити здоров'я завдяки набору необхідних поживних речовин і потужних антиоксидантів.
Родзинки часто використовують у випічці, кулінарії або просто в якості швидкого здорового перекусу. На ринку представлено безліч сортів родзинок, які незначно відрізняються один від одного за вмістом поживних речовин.
Видання Pink Villa пише, що найпоширеніші види - чорні родзинки, кишмиш, червоні або вогняні родзинки, темні родзинки, зелені і золоті родзинки.
Родзинки багаті натуральними цукрами, клітковиною, вітамінами і мінералами. Хоча існує багато сортів родзинок, їх поживна цінність в основному залишається незмінною.
У чверті чашки родзинок:
Крім того, родзинки хороше джерело:
Корисні властивості родзинок, які роблять їх ідеальним перекус для ласунів:
Як найкраще їсти родзинки
Раніше УНІАН писав, що буде, якщо щодня їсти картоплю і скільки можна її з'їдати.