Цей інгредієнт, найімовірніше, вже є у вас.
Любителі кави, найімовірніше, перепробували всі найпопулярніші добавки в пошуках ідеального смаку. Бармен з півдня США порадив додати лише кілька крапель цього напою у ранкову каву.
Видання Southern living пише, що біттер не надає напою алкогольного присмаку, а робить його більш збалансованим та ідеальним.
За словами барменів, секрет не в тому, щоб перетворити каву на коктейль, а в тому, щоб досягти балансу. Як і в міксології, мета полягає в тому, щоб доповнити смак, уже присутній у чашці, а не замаскувати його.
"Бітери можуть бути чудовим доповненням до кави, оскільки вони роблять смак складнішим без зайвого цукру і можуть посилити або збалансувати солодкість. Вони діють як "приправа" для кави", - каже Сарена Аклі, генеральна менеджерка 1799 Kitchen & Bar Room у готелі The Harpeth Hotel у Франкліні, штат Теннессі.
Бітери - це екстракти, виготовлені з коренів, шкірки, трав та інших рослинних компонентів. Їх додають в алкогольні напої для надання їм додаткового смаку. Лише кілька крапель можуть повністю змінити характер напою.
Незалежно від того, чи любите ви гарячу каву, каву з льодом або каву, яку ви тричі підігріваєте, перш ніж нарешті випити, додати біттер дуже просто.
"Я зазвичай додаю біттер у порожню чашку перед тим, як налити каву. Цей метод сприяє випаровуванню алкоголю, що ще більше посилює аромат", - каже Нік Бартон, бар-менеджер Osteria Lupo в Новому Орлеані.
Головне - помірність, адже це приправа, а не спиртний напій. Почніть з однієї-двох крапель.
У більшості людей є біттер Angostura, гострі тропічні нотки спецій у якому добре поєднуються з будь-яким видом або сортом кави.
Майже будь-який біттер підійде, але Бартон зазначає, що легші, фруктовіші аромати, як-от вишня, апельсин або шоколад, найкраще доповнюють каву, тоді як надто димні або пікантні біттери можуть перебити її смак.
Раніше УНІАН писав, з чого краще почати ранок - з кави чи чаю.