Такі смаколики ідеально підійдуть для вихідних.
Банановий хліб завжди був чудовим варіантом для того, аби використати перестиглі фрукти, однак мафіни з бананом та шоколадною крихтою від відомої кулінарної письменниці Мері Беррі можуть стати вашими новими улюбленими смаколиками. Про це пише Mirror.
"Банан і шоколад - чудове поєднання, і ці кекси в американському стилі дуже подобаються дітям. А ще їх дуже легко готувати", - наголосила кулінар.
Також вам знадобляться 12 формочок для кексів та велика миска для змішування.
Змішайте всі продукти разом, крім шоколадної крихти, поки вони не стануть однорідною масою. Після чого акуратно додайте шоколадну крихту. Рівномірно розподіліть тісто по формах для кексів та поставте їх у духовку.
Випікайте близько 25-30 хвилин, поки не вийде золотистий відтінок на мафінах. Після чого дістаньте деко з мафінами з духовки та дайте їм охолонути. Після повного охолодження ваші бананово-шоколадні кекси будуть готові до смакування.
Раніше експерт розповіла, як смачно запекти картоплю. За її словами, для цього вам знадобляться харчова сода, сіль та перець, оливкова олія, часник, петрушка, а також чебрець. Кулінар наголосила, що під час приготування такої картоплі вийде "надзвичайно хрустка зовнішня скоринка з травами та часником, а всередині - м'яка, як подушка, м'яка картопля".
Водночас відомий шеф-кухар Джеймі Олівер поділився рецептом лимонної пасти. Він наголосив, що така страва вразить багатьох. Також до неї можна додати й морепродукти для поживності.