Цей рецепт розрахований на вісім людей.
Банановий хліб – це ніжний та вологий десерт, який легко готувати. Дует матері й доньки Джессі та Ленні Вер створили свою кулінарну книгу, у якій запропонували свій рецепт цього смаколика.
Як пише Еxpress, цей рецепт розрахований на вісім людей. Для його приготування знадобляться:
Форму вистеліть пергаментом та змастіть маслом. Духовку розігрійте до 200C/180C з вентилятором/газ 6.
Просійте сипучі інгредієнти у миску. Окремо збийте масло та цукор до пухкої блідої маси. Туди додайте розім'ятий у пюре банан. Об'єднайте з борошном. За бажанням, додайте туди трохи лимонного соку.
Далі візьміть плитку шоколаду. Його треба подрібнити качалкою або взяти одразу шоколадку стружку. Додайте це у тісто й перемішайте. Перелийте його у форму й випікайте приблизно 45-55 хвилин, поки десерт не підніметься і не стане золотисто-коричневим.
Кулінарна зірка Мері Беррі, яка написала десятки книг про приготування їжі, розвіяла один із найпопулярніших міфів про випічку. Ця помилка на кухні може у кінцевому підсумку привести до сирого всередині пирога. Зокрема, більшість людей перевіряє випічку зубочисткою чи тонким ножем. Мері вважає, що є набагато краща альтернатива.