У мережі з'явився ще один рецепт, завдяки якому ми зможемо їсти більше зелені.
Зазвичай люди, а особливо діти, не люблять броколі. Цей овоч отримав погану репутацію, бо залежно від способу приготування він може бути гірким або кашоподібним. А ось запікання, обсмажування та спеції можуть значно поліпшити смак і текстуру цього дуже корисного виду капусти, пише Parade.
Творець контенту @emilyscooking_ у "ТікТок" поділилася рецептом хрустких чіпсів із броколі з сиром. "Зі шматочками стейка і картопляним пюре... Це була б приголомшлива вечеря!" - поділився своїм досвідом приготування один із користувачів.
Інгредієнти:
Хоча, як пише видання, ви можете підібрати приправи на свій смак.
Нагадаємо, раніше УНІАН опублікував рецепт супу з беконом, який ідеально підійде для осені.