У цього десерту буде ніжний рідкий центр.
Кекси в мікрохвильовій печі — це ідеальний варіант для домашнього десерту-суфле в ресторанному стилі. Вони займають мінімальний час і при цьому дуже смачні.
"Цей шоколадний пиріг готується повністю в чашці. Його не потрібно зважувати, готується 45 секунд і має розплавлений шоколадний центр, ідеальний для швидкого частування", - вказується на BBC Good Food.
Якщо все зроблено правильно, у результат має вийти розплавлена, липка серцевина та твердий ззовні гарячий кекс. Для його приготування вам знадобляться:
Спочатку все, крім цукерки, помістіть у посуд (350 мл), який можна ставити в мікрохвильовку, і збийте до однорідності.
Тепер поставте цукерку у центр тіста і поставте все у мікрохвильовку. Розігрівайте протягом 45 секунд на повній потужності. У вас вийде кекс з рідким центром. Найсмачніше подавати з морозивом чи вершками.
Дещо раніше Джеймі Олівер поділився рецептом простого кавового торта.
Мері Беррі поділилася своїм чудовим рецептом вологого апельсинового торта. На приготування десерту піде менше 30 хвилин і додатковий час на випікання.
Приготування ідеального кавового торта може здатися складним, але з правильним рецептом це просто. Кулінарний блогер Шарлотта Оутс поділилась своїм "легким і смачним" десертом, який готується всього півгодини.