Дізнайтеся, що радять досвідчені кулінари для отримання найкращого результату.
Смажена риба - одна з найулюбленіших страв у багатьох сім'ях. Але, як часто буває, під час смаження в борошні вона може підгорати, втрачаючи апетитний вигляд і смак.
Давайте разом дізнаємося, як смажити рибу, щоб домогтися золотистої скоринки без неприємного присмаку гару.
Для того, щоб порадувати своїх домочадців смачною смаженою рибою, необхідно приділити особливу увагу таким етапам:
Для отримання кращого результату багато кулінарів радять змішувати борошно з крохмалем у пропорції 2:1.
Якщо ви не знаєте, як і скільки смажити червону рибу або збираєтеся готувати хек, ось кілька корисних порад від досвідчених кухарів. Приступаючи безпосередньо до смаження:
Після цього покладіть шматочки на сковороду так, щоб між ними залишався простір. Червону рибу смажте близько 3-4 хвилин з кожного боку, щоб вона зберегла соковитість. Для хека достатньо по 2-3 хвилини на один бік.
Щоб борошно не підгорало, важливо постійно стежити за температурою і за необхідності міняти олію:
Тепер ви знаєте, як правильно смажити рибу в борошні, чи то хек, чи то червона риба. Головне - стежити за температурою, правильно підготувати продукт і використовувати свіжі інгредієнти. З цими порадами ви навчитеся, як смажити рибу смачно і без зайвих проблем.
Нагадаємо, раніше УНІАН писав, чому смажать рис перед варінням.