Як зберігати авокадо, аби воно не чорніло: блогерка розкрила дієвий метод

Таким чином авокадо довше залишатиметься свіжим і зеленим.

Швидше за все, у вас траплялися випадки, коли ви розрізали авокадо, а воно вже було коричневим та м'яким. Однак є метод, завдяки якому можна зберегти свіжість другої половини авокадо, якщо вона у вас залишилась після першого використання, пише Express.

За словами однієї з блогерок Лаури, нарізання авокадо може відігравати велику роль у тому, як довго воно залишатиметься свіжим. 

Вона пояснила, що замість того, аби нарізати авокадо звичайним способом, уздовж, зверху вниз, краще нарізати його поперек, посередині. 

Також Лаура радить зберігати невикористану половинку з кісточкою, поклавши її зрізаною стороною вниз у чашку. Таким чином це зменшує контакт фрукта з повітрям та допомагає уповільнити окислення - процесу, який викликає небажане потемніння.

"Він буде окислюватися повільніше", - запевнила вона.

У коментарях під її відео користувачі позитивно висловилися про такий лайфхак, зокрема вони написали: 

"Ця порада - справжній порятунок. Дуже корисна!"

"Непогана ідея, відтепер буду про це пам'ятати".

"Чудово! Дуже розумно, дякую".

Відомо, що авокадо багате на необхідні поживні речовини та корисні жири, завдяки чому воно є справжнім суперпродуктом. Крім того, цей фрукт містить майже 20 різних вітамінів і мінералів, включаючи калій, вітамін К, вітамін Е, вітамін С і кілька вітамінів групи В.

"Авокадо також є чудовим джерелом антиоксидантів і мононенасичених жирів, які, як відомо, підтримують здоров'я серця, а також клітковини, яка допомагає травленню і сприяє відчуттю ситості", - запевнили в Express. 

Інші поради експертів

Раніше кулінари розповіли, як приготувати яблучний пиріг. За їхніми словами, неймовірного смаку цьому пирогу додадуть екстракт мигдалю та улюблена кориця. 

Також експерти назвали три рослини, які допомагають позбутися цвілі та вологості у будинку. Вони виокремили англійський плющ, лілію миру та "язик тещі".

Вас також можуть зацікавити новини: