Дівчина поділилася корисним трюком, як зварити яйця, щоб вони легко чистилися

Вам знадобиться трохи більше 10 хвилин.

Як зварити яйця так, щоб вони добре чистилися? Це особливо актуально, якщо ви збираєтеся готувати салат на велику компанію або вам потрібні яйця для фарширування. Адже в такому разі їх доведеться подавати на стіл цілими і зовнішній вигляд дуже важливий.

Журналістка Стефані Ганц поділилася на Simply Recipes своїм методом, як зварити яйця, щоб вони легко чистилися. Дівчина запевняє, що перепробувала багато способів і лайфхаків із мережі та вивела для себе простий метод, який працює завжди на 100%.

"Найкращий спосіб зварити яйця круто для легкого очищення - це приготувати їх на пару!" - стверджує Стефані.

Можна використовувати електричну пароварку, бамбукову пароварку або змайструвати її з простої каструлі та друшляка, наприклад.

Журналістка каже, що вона готує яйця на пару 10 хвилин, а потім опускає їх у холодну воду хвилини на три. За цей час яйця остигають достатньо, щоб ними не обпектися, а шкаралупа після цього відмінно відходить.

Після того як яйця повністю охолонуть, їх можна зберігати в холодильнику до тижня, каже Стефані.

Нагадаємо, раніше всесвітньо відомий шеф-кухар Джеймі Олівер розповів, як ідеально зварити яйця.

Вас також можуть зацікавити новини: