Так капусту ви ще ніколи в житті не пробували приготувати - це новий рівень.
Капуста - один із тих овочів, який мало ким використовується, окрім як у приготуванні борщу, голубців або простеньких салатів. Однак універсальність капусти просто приголомшує, та й за ціною вона досить доступна.
Тим паче, що існує рецепт від відомого кулінарного письменника й авторки книжок Хетті Луї Маккіннон під назвою ямідзукі, пише Parade.
Це капустяний салат, назва якого перекладається як "той, що затягує". Його легко зробити за лічені хвилини. Зараз цей капустяний салат стає трендом у ресторанах Нью-Йорка.
Вам знадобляться такі інгредієнти, як червонокачанна або фіолетова капуста, часник, підсмажена кунжутна олія, смажене біле кунжутне насіння, саке, грибний або курячий бульйон у порошку, коричневий цукор, сіль і глутамат натрію.
У ступці подрібніть часник, кунжутну олію, кунжутне насіння, саке, бульйонний порошок, коричневий цукор, сіль і глутамат натрію до утворення гладкої пасти. Після чого вимийте і наріжте капусту невеликими шматочками.
Викладіть капусту в миску і ретельно перемішайте з пастою. Щоб рівномірно розподілити соус, можна скласти все в пакет із застібкою і добре струсити. Готово.
Раніше УНІАН повідомляв про рецепт морквяного пирога, який ідеально підійде для чаювання. "Покрийте цей класичний морквяний пиріг ніжною глазур'ю з вершкового сиру і подрібненими волоськими горіхами або горіхами пекан. Подавайте як солодке частування з чашкою чаю в будь-який час доби", - порадили автори рецепта.
Крім того, Мері Беррі розкрила свій секрет приготування по-справжньому хрусткої картоплі. Якщо відварити картоплю перед смаженням на повільному вогні та потовкти її, вона чудово хрустітиме зовні, а манна крупа надасть їй додаткової хрусткої скоринки.