У Києві в парку Партизанської слави помітили лося (фото, відео)

оновлено

Лося, ймовірно, збила автівка, і йому не встигли надати допомогу.

У Києві до парку Партизанської слави забрів лось. Тварина перелякано бігала по футбольному полю, а потім лягла відпочити.

Як передає кореспондент УНІАН, люди робдять фото і відео тварини. Перехожі висувають різні версії звідки він прийшов. Свідки припустили, що лось забрів сюди із лісової зони, яка прилягає до парку.

Раніше в цьому парку лосів не помічали.

Небайдужі люди викликали поліцію та рятувальників. Поліція приїхала на виклик, але зробити нічого не змогла і поїхала з парку.

В даний час лось поки що знаходиться на футбольному полі.

Як повідомили УНІАН в Команді порятунку тварин в місті Киві (Kyiv Animal Rescue Group, лося повезли до Центру реабілітації диких тварин Наталі Попової. "Там він буде оглянутий ветеринарами. Лось дуже виснажений, оскільки він там був дуже довго і бився об сітку. Якщо знайдуть у нього якісь негаразди, то він буде вилікуваний і випущений в дику природу".

Лосі у Києві

Час від часу у місто забрідають лосі. Так, деякий час тому у Києві прямо посеред житлових кварталів помітили лося. "У Києві по Саперно-Слобідської вулиці бігає лосяш. Як сохатий пробрався в місто і за якими справами - незрозуміло", - повідомлялось тоді. А раніше в передмісті Києва, в місті Ворзель, люди помітили двох лосів, які розгулювали по вулицях рано вранці.

Вас також можуть зацікавити новини: