Енергетики повернули світло ще в 12 тисяч будинків в зоні бойових дій на Донбасі

Без електропостачання залишаються 322 населених пункти Донецької області.

За минулу добу українські енергетики повернули світло для 12 тисяч будинків на Бахмутському та Мар’їнському напрямках, де тривають масовані ворожі обстріли.

Про це повідомили в компанії ДТЕК. 

"Незважаючи на обстріли фахівці ДТЕК Донецькі електромережі змогли повністю чи частково відновити електроживлення в 15 населених пунктах Краматорського, Бахмутського та Покровського районів. Знову зі світлом – 12 424 домогосподарства", – повідомили в компанії.

Без електропостачання залишаються 322 населених пункти Донецької області. В компанії кажуть, що найскладніші напрямки – Слов’янський, Авдіївський, Мар’їнський, Торецький, Бахмутський. Енергетики чекають на дозвіл від Збройних сил України, щоб розпочати ремонти.

"Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі безперервно працюють вже 120 добу та відновлюють обладнання та лінії знову й знову, щойно це стає можливим", – зазначили в компанії.

Нагадаємо, компанії ДТЕК, "Укренерго", "Центренерго" та "Укрзалізниця" запустили проект "Герої енергетичного фронту" для вшанування праці енергетиків. На сайті https://energy-heroes.com.ua/ зібрано та опубліковано історії енергетиків, які продовжують героїчно працювати в умовах війни.