Легалізація грального бізнесу: у Раді назвали можливу дату голосування

До законопроекту надійшло 3,5 тисячі поправок.

Голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія сподівається, що законопроект про гральний бізнес буде винесено на голосування через тиждень.

Читайте такожЛегалізація грального бізнесу: у Раді назвали очікувані надходження до бюджету

Як передає кореспондент УНІАН, про це він повідомив в ефірі одного з телеканалів.

Депутат зауважив, що до цього законопроекту надійшло 3,5 тисячі поправок і для їх розгляду необхідно провести кілька засідань профільного комітету.

"Я сподіваюся, що це все ж таки ми винесемо через тиждень вже на голосування і тоді легалізуємо цей бізнес", - сказав Арахамія.

Як повідомляв УНІАН, 16 січня Верховна Рада ухвалила в першому читанні законопроект про державне регулювання діяльності з організації та проведення азартних ігор (№2285-д).

Законопроектом вводиться виключний перелік видів діяльності у сфері азартних ігор, дозволених в Україні, а саме: організація і проведення азартних ігор у гральних закладах казино, а також через мережу Інтернет; організація і проведення букмекерської діяльності в букмекерських пунктах, а також її проведення через мережу Інтернет; випуск і проведення лотерей; організація і проведення азартних ігор в покер через Інтернет.

18 травня голова Верховної Ради Дмитро Разумков повідомив, що даний законопроект може бути розглянутий на початку червня.