Перекази з карток іноземних банків на картки та рахунки клієнтів Forward Bank в Україні

НК

Допомагати своїм близьким і піклуватися про них, робити заощадження або погашати кредити, перебуваючи за кордоном, стало ще простіше: Forward Bank запропонував безоплатну послугу з переказу грошей з карток будь-якої фінансової установи світу на картки та рахунки клієнтів банку.

«З картки, емітованої будь-яким закордонним банком, можна безоплатно поповнювати картки українського Forward Bank, відкривати та поповнювати депозити, оплачувати кредити в інтернет-банку Forward Оnline», — повідомила пресслужба банку.

Переказ грошей надзвичайно простий: досить увести в інтернет-банкінгу Forward Оnline інформацію про картку відправника та дані картки або рахунку одержувача. Після цього підтвердити відправлення грошей за допомогою одноразового коду підтвердження, який банк надсилає на номер телефону власника картки закордонного банку. Зарахування грошей на будь-який рахунок відбувається дуже швидко.

Як уточнили в банку, ні відправник грошей, ні їхній одержувач не платять ніяких комісій. «Зарахування коштів на рахунки у Forward Bank відбувається миттєво в національній валюті за курсами міжнародних платіжних систем Visa і MasterСard без додаткової плати за конвертацію, комісія відсутня», — розповіли про нову послугу в банку.

Це означає, що будь-який українець, що живе або працює за межами батьківщини, може безоплатно та швидко поповнювати будь-які рахунки, відкриті у Forward Bank: картковий, поточний, депозитний або кредитний.

Ця пропозиція також зручна для тих, хто, перебуваючи за кордоном, хоче відкладати заощадження на депозиті: безоплатними переказами з картки будь-якого банку світу легко поповнювати свій вклад, а пізніше за допомогою картки від Forward Bank KOKOKAРД так само безоплатно знімати гроші в банкоматах будь-якого українського банку на території нашої країни. Таким чином, новий сервіс дозволяє не втрачати гроші на комісіях за перекази або конвертацію.

Останніми тижнями багато країн після пом'якшення карантинних обмежень, обумовлених пандемією COVID-19, відкрили кордони для трудових мігрантів з України. У багатьох тут є кредити, які слід погашати. Щоб не перекладати ці турботи на рідних і близьких, що залишилися в Україні, з карток іноземних банків можна легко погашати і позики. Технічно поповнення кредитного рахунку з картки іноземного банку в системі інтернет-банкінгу Forward Оnline таке ж просте, як переказ грошей з картки іноземного банку на картку клієнта банку. І головне — безоплатне.

Один переказ з картки закордонного банку на будь-який рахунок у Forward Bank не повинен перевищувати 50 тис. грн. Протягом доби можна перевести суму, еквівалентну 149 тис. грн., але при цьому зробити не більш як 5 транзакцій.

Українці, розкидані по усьому світу — у Польщі, Німеччині, Іспанії, Італії або будь-якій іншій країні світу, тепер мають можливість зберігати тісні зв'язки з близькими, підтримуючи їх фінансово, а також не втрачати контролю над своїми фінансовими справами в Україні.

Як відомо, згідно з класифікацією Національного банку України Forward Bank входить до групи банків з іноземним капіталом, а також є членом Фонду гарантування вкладів фізосіб.