Найближчим часом Абромавічус може піти з посади гендиректора "Укроборонпром" - депутат

За інформацією заступника голови фракції "Голос", на місце Абромавічуса призначать завідувача відділом безпеки та ОПК Офісу президента Сергія Тихонова.

Заступник голови фракції "Голос" Ярослав Железняк заявляє, що найближчими днями Айварас Абромавичус може піти з посади генерального директора "Укроборонпрому".

Про це депутат повідомив на своїй сторінці в Facebook.

Читайте також Наглядову раду "Укроборонпрому" очолив екс-міністр економіки Абромавічус

"За моєю інформацією, найближчими днями свою посаду глави "Укроборонпрому" залишить Айварас Абромавичус. Але зрада навіть не в цьому. Замість нього призначать чергового "реформатора" - завідувача відділом безпеки та ОПК Офісу президента Сергія Тихонова. У третьому скликанні був народним депутатом від партії Наталії Вітренко. Мінус прозорі призначення і мінус ще одна реформа. Мчимо", - написав Железняк.

Хронологія подій

11 липня 2019 року Айварас Абромавічус, який до цього очолював Міністерство економічного розвитку і торгівлі України очолив наглядову раду «Укроборонпрому».

30 серпня 2019 року президент України Володимир Зеленський призначив Абромавічуса генеральним директором державного концерну "Укроборонпром".