Заклад посів 34 місце в рейтингу.
Київський ресторан італійської кухні Positano потрапив до списку Найкращих піцерій Європи 2020 року.
Читайте такожForbes назвав найдорожчі бренди світу
Ресторан Positano, який входить до складу Fozzy Group, у переліку зайняв 34 місце. Як відомо, кухню закладу очолює бренд-шеф мережі Сільпо Марко Черветті. Він розробив меню для ресторану разом з піцайоло Енцо Коччо з Неаполя.
Перше місце в списку Найкращих піцерій Європи зайняла піцерія 50 Kalò di Ciro Salvo Pizzeria в Лондоні, друге – ресторан Via Toledo Enopizzeria у Відні, третє – піцерія Bijou в Парижі.
Рейтинг складають на основі оцінок інспекторів гіду, які відвідують піцерії в Італії та в глобальному вимірі.
Основні критерії оцінювання:
Автентичність піцерії до уваги не беруть, однак зважають на використання локальних і сезонних інгредієнтів.