Telegram анонсував запуск групових відеодзвінків

Поки невідомо, коли саме в 2020 році така функція стане доступною користувачам.

Месенджер Telegram зробить доступною для своїх користувачів функцію групових відеодзвінків у зв'язку з пандемією коронавірусної інфекції COVID-19. Про це повідомила прес-служба месенджера у своєму офіційному блозі.

Читайте такожFacebook додав у Messenger можливість здійснювати групові відеодзвінки

«Нинішні глобальні обмеження показали, наскільки важливим є якісний інструмент для відеодзвінків. Відеодзвінки зараз – це практично те ж, що і текстове листування у 2013. Ми плануємо представити своїм користувачам функцію групових відеодзвінків у 2020 році», - сказано в повідомленні.

Прес-служба не уточнила, коли саме у 2020 році така функція стане доступною користувачам.

Крім цього, згідно з повідомленням, за підсумками 2019 року Telegram збільшив кількість своїх користувачів на 100 млн осіб у порівнянні з 2018 роком – до 400 млн.

Як повідомляв УНІАН, 24 квітня моніторинговий центр з протидії поширенню COVID-19 Київської міської держадміністрації запустив Telegram-бот для дистанційного контролю за дотриманням киянами режиму самоізоляції.

Довідка УНІАН. Telegram - месенджер, що дозволяє обмінюватися повідомленнями й мультимедійними файлами багатьох форматів. Творцем месенджера є Павло Дуров, засновник російської соціальної мережі «Вконтакте».