Ілюстрація REUTERS

Команда популярного месенджера Telegram сьогодні оголосила про досягнення важливого рубежу. У відповідному прес-релізі йдеться, що додатком тепер щомісяця користується понад 400 мільйонів осіб в усьому світі.

Читайте такожКількість користувачів Zoom у квітні зросла на 50%

Про це повідомляє портал ITC.ua.

Відео дня

"Останні 100 мільйонів приєдналися до Telegram за останній рік. Динаміку зростання щомісячної аудиторії Telegram за останні сім років дозволяє оцінити зображення нижче", - йдеться в повідомленні.

Для порівняння, конкуруючий месенджер WhatsApp (належить соцмережі Facebook), який так не любить засновник Telegram та ВКонтакті Павло Дуров, в лютому хвалився, що його користувальницька база становить понад 2 мільярди осіб в усьому світу. Водночас месенджер Viber, який користується особливою популярністю серед українців, ще рік тому подолав рубіж в 1 мільярд активних щомісячних користувачів.

"У Telegram окремо вказують кількість користувачів, які щодня авторизуються в месенджері - таких на сьогодні налічується 1,5 мільйона осіб", - підкреслює видання.

Минулого місяця Telegram в рамках чергового оновлення отримав довгоочікувану можливість групувати чати та канали. Цього року Telegram обіцяє запустити довгоочікувані групові відеодзвінки.