У ЗМІ просочилися нові характеристики iPhone 13

Головною особливістю запланованих на 2021 рік iPhone буде нова камера.

Нові смартфони Apple отримають покращену систему камер. Фахівці уточнили, що ширококутні об'єктиви пристроїв отримають поліпшену апертуру — з f/2.4 до f/1.8.

Про це повідомляє видання MacRumors.

Читайте такожЩе до офіційного анонсу стала відома дата виходу iPhone 13

У розкритій записці для інвесторів, складеній аналітиками Блейном Кертісом (Blayne Curtis) і Томасом О'меллі (Thomas O'mallley) йдеться, що головною особливістю запланованих на 2021 рік iPhone виявиться нова камера. 

Відповідний апгрейд дозволить камері пристрою отримувати більше світла, що збільшить якість фотографій і відео, знятих в умовах поганої освітленості. Аналітики Barclays впевнені, що поліпшені камери отримають всі смартфони серії iPhone 13. Також телеоб'єктиви в моделях 13 Pro і 13 Pro Max матимуть апертуру f / 2.2 і фокусну відстань 65 міліметрів, що також поліпшить характеристики камери. Поставками компонентів займеться компанія Cirrus Logic.

Таким чином, звіт Barclays підтверджує повідомлення авторитетного аналітика Мін-Чи Ко (Ming-Chi Kuo), який в листопаді говорив, що відмінною особливістю нових смартфонів Apple виявиться нова система камер. Однак Ко вважає, що апгрейд отримають лише топові девайси серії — iPhone 13 Pro і 13 Pro Max.

Новинки Apple

  • 31 липня 2020 року компанія Apple перенесла щорічну презентацію нових iPhone
  • Презентація iPhone 12, повинна була відбутися у вересні 2020 року. Очікувалося, що не всі моделі iPhone 12 з'являться на ринку одночасно.
  • Станом на 20 жовтня 2020 року Apple вже продала за попереднім замовленням 2 мільйони смартфонів iPhone 12.
  • 28 жовтня 2020 року в ЗМІ з'явилися відгуки користувачів нових iPhone 12, які скаржилися на те, що модель вкрай незручна і травматична.
  • 8 листопада 2020 року з'явилася інформація про те, що Apple починає прийом попередніх замовлень на iPhone 12 mini та iPhone 12 Pro Max. Перший є найменшим iPhone за останні роки, а другий - найбільший iPhone за всю історію.
  • 8 листопада 2020 року в ЗМІ просочилися технічні характеристики iPhone 13.
  • 18 січня 2021 року стало відомо про те, що Apple переносить презентацію iPhone 13.