У Twitter з'явиться можливість додавання реакції на твіти

Twitter почав розсилати опитувальник для невеликої кількості користувачів, щоб дізнатися їх думку про дану функціональність.

Соціальна мережа Twitter працює над кількома новими функціями. Одна з них - додавання реакцій на твіти, як це реалізовано в Facebook.

Про це повідомляє 9to5mac.com.

Читайте такожВже за місяць: Роскомнадзор пригрозив блокуванням Twitter

Twitter почав розсилати опитувальник для невеликої кількості користувачів, щоб дізнатися їх думку про дану функціональність.

Доступні сім типів реакцій: подобається, смішно, цікаво, сумно, круто, підтримка і злість.

Також Twitter цікаво що будуть відчувати користувачі, якщо їх твіти отримають дізлайкі. Один з варіантів відповіді: "я можу не зважитися писати в Twitter в майбутньому, побоюючись негативної реакції".

Таким чином розробники хочуть зважити всі "за" та "проти" впровадження нової функції.

Варто відзначити, що реакції ще не додані в Twitter і поки немає інформації чи з'явиться взагалі дана функціональність в соціальній мережі.

Twitter

Twitter - соціальна мережа для публічного обміну повідомленнями за допомогою веб-інтерфейсу, SMS, засобів миттєвого обміну повідомленнями або сторонніх програм-клієнтів для користувачів Інтернету будь-якого віку. Публікація коротких заміток у форматі блогу отримала назву "мікроблогінг". Користування сервісом безкоштовне. Користування за допомогою SMS тарифікується оператором згідно з тарифним планом користувача.

Власником системи є компанія Twitter Inc., головний офіс якої знаходиться в Сан-Франциско (штат Каліфорнія).

Створений Джеком Дорсі у 2006 році, Twitter незабаром завоював популярність у всьому світі.