Партія "За майбутнє" провела з'їзд у Києві (відео)

У четвер, 27 серпня, о 08:00 на Співочому полі (вул. Лаврська) стартував Всеукраїнський з’їзд політичної партії "За майбутнє".

Читайте такожЗавдання уряду – відновлювати не окремі регіони, а всю країну – нардеп Палиця

Під час заходу відбудеться представлення команд обласних організацій та кандидатів на посади голів різних рівнів. Крім того, буде ухвалено рішення про участь у місцевих виборах 2020.

Також під час з'їзду запланована презентація програмних засад партії "За майбутнє".

На заході виступлять: Ігор Палиця – лідер партії "За майбутнє"; Тарас Батенко – співголова депутатської групи "За майбутнє" у Верховній Раді; Борис Тодуров – кардіохірург, заслужений лікар України; Іван Чайківський, народний депутат від групи "За майбутнє", аграрій; Ірина Суслова, очільниця Жіночого Руху "За майбутнє", народна депутатка VIII скликання; В’ячеслав Камінський, доктор медичних наук, професор, заслужений лікар України, директор Київського міського центру репродуктивної та перинатальної медицини; Сергій Гусовський, депутат Київської міської ради.

Місцеві вибори в Україні 2020

  • Місцеві вибори в Україні призначені на 25 жовтня 2020 року. При цьому у зв'язку з неможливістю забезпечення представництва спільних інтересів територіальних громад сіл, селищ і міст Донецької та Луганської областей, вибори депутатів Донецької та Луганської обласних рад не призначаються і не проводяться.
  • Проведення місцевих виборів по всій Україні можуть відтермінувати у разі погіршення епідеміологічної ситуації.