"Це новий досвід": Верещук розповіла про свій "політ" над Києвом (відео)

Відео за своєї участі вона назвала креативним та пристойним.

Нардеп та майбутній кандидат на посаду міського голови Києві від "Слуги народу" Ірина Верещук прокоментувала зйомку відеоролика, у якому вона "літає" над центральною частиною столиці.

Про це вона розповіла у коментарі "Радіо Свобода".

"Це один з елементів нашого ролика передвиборчого, але я не знаю, чи він буде саме передвиборчий, бо в нас зараз ще є два тижні для того, щоб підготуватися до виборчої кампанії, можливо це буде такий предстартовий ролик. Подивимось, як буде виглядати, але, тим не менш, це справді я, і дублер теж, бо мені було лячно на 10 метрів і більше, я все-таки не професіонал у цьому. Але мені було цікаво відчути, це новий досвід, я до цього іншим займалася, тобто каскадер з мене, напевно, ніякий, але, тим не менше", - сказала Верещук.

За її словами, це була ідея її штабу, на яку вона погодилась, бо "розуміє суть і зміст". На думку кандидата, ролик не є епатажним, а цілком прийнятний та пристойний.

"А те, що він креативний - так, бо ми живемо зараз у світі 21-го століття", - додала вона.

Відео з Верещук: що було раніше

  • Вчора кандидата в мери Києва від "Слуги народу" Ірину Верещук помітили на зйомках незвичайного відеоролика: її підняли в повітря над пішохідним мостом до Володимирської гірки. На ньому можна бачити, що Верещук піднімають в повітря за допомогою спеціального механізму.
  • Кандидат одягнена в жовтий плащ, в руках у неї зелена парасолька. Передбачається, що в ролику Верещук постане в образі Мері Поппінс - літаючої няні-чарівниці, казкового персонажа дитячої письменниці Памели Треверс.