Alone in the Dark, "Південний парк" та інше: які цікаві ігри показали на шоу THQ Nordic

Видавництво представило близько десяти цікавих проектів.

Видавництво THQ Nordic провело власне цифрове шоу Digital Showcase 2022. На ньому представили чотирнадцять ігор різних жанрів: RPG, гонки, стратегії та інше. Глядачам показали трейлери очікуваних хітів, наприклад, ремейка Gothic, і порадували несподіваними анонсами. Найцікавіші проекти з презентації ми відібрали в цьому матеріалі.

Alone in the Dark

Інформація про гру просочилася в інтернет ще до дебютного показу. В цілому користувачів чекає класичний хорор з елементами виживання, але приправлений антуражем південної готики США. Головоломки, збір, ресурсів, боротьба з монстрами і змови — все це буде в новій частині Alone in The Dark. Правда, проект виглядає дешево, тому на передову графіку краще не розраховувати.

Tempest Rising

Постапокаліптична стратегія про боротьбу за ресурси після ядерної війни. В цілому — це стандартний представник жанру. Гравці будуть будувати споруди, збирати ресурси, створювати юнітів і воювати з ворогом. Розробники пообіцяли реалізувати три фракції з унікальними особливостями.

Space for Sale

Симулятор виживання з елементами будівництва, в якому потрібно облаштовувати власну планету з пустельним кліматом. Гравцям належить налагоджувати виробничі ланцюжки, добувати ресурси і боротися з агресивною фауною.

Wreckreation

Гоночна гра у відкритому світі, де можна створювати різноманітні траси, кататися і трощити все підряд. Заміна Burnout від колишніх творців цього легендарного проекту.

Jagged Alliance 3

Показали новий трейлер продовження культової тактичної серії. У ньому одна з героїнь дізнається про загін найманців і приєднується до нього заради порятунку батька. Присутня і нарізка геймплейних кадрів з видовищним знищенням ворогів.

Outcast 2 — A New Beginning

Пригодницький бойовик теж отримав свіжий трейлер. У ньому продемонстрували польоти у відкритому світі, битви з використанням гаджетів головного героя і дослідження древніх храмів.

SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake

Продовження пригод Губки Боба, де головний герой потрапляє в світ бажань. Згідно свіжому трейлеру, на користувачів чекає багато захоплюючого платформінгу і часта зміна антуражів.

Knights of Honor II: Sovereign

Стратегія в дусі серії Total War. Вибираємо державу, здійснюємо експансію, укладаємо союзи та інше в цьому роді. Користувачам, які давно хотіли продовження Medieval II, гра повинна сподобатися.

Destroy All Humans! 2 — Reprobed

Крипто повертається, щоб помститися рашистам з КДБ за знищення свого корабля. Але всьому свій час: у новому трейлері головний герой бореться проти величезних мурах-мутантів.

The Valiant

Стратегія з тактичними елементами в антуражі п'ятого хрестового походу. Користувачі будуть керувати загонами, прокачувати героїв і брати участь в драматичній історії з сімейними проблемами і зрадами.

Наприкінці презентації THQ Nordic недвозначно натякнула на створення гри за мотивами мультсеріалу "Південний парк". А ще у видавництва є 25 не анонсованих проектів у розробці.

Вас також можуть зацікавити новини: