Вийшов перший трейлер ремейка культової рольової гри Gothic / фото THQ Nordic

Видавництво THQ Nordic провело цифрове шоу, присвячене своїм майбутнім іграм. В рамках заходу компанія показала перший трейлер ремейка Gothic.

Ролик виконано у вигляді екскурсу однією з локацій. Глядачам демонструють рудники, на яких працюють ув'язнені під суворим наглядом стражників. Камера неспішно облітає місцевість і показує, чим зайняті неігрові персонажі. Одні працюють кирками, інші вантажать мішки, а треті підтримують роботу дерев'яних механізмів.

Під кінець трейлера демонструється, як двоє ув'язнених вирушили вглиб рудників. Перший просив повернутися, але другий не послухався. В результаті дует зіткнувся з великими павуками, які перетворили персонажів на свою їжу.

Ремейк Gothic — основні подробиці

  • За створення гри відповідає нова команда Alkimia Interactive. Студія випустила демоверсію, і на її основі зібрала відгуки від спільноти щодо бачення ремейка. Цей тизер з'явиться в бібліотеці при покупці будь-якої з частин Gothic.
  • Сюжет в екшен-RPG залишиться колишнім, а ось геймплей зміниться, особливо в частині бойової системи. Її хочуть осучаснити з урахуванням поточних тенденцій.
  • В цілому ремейк повинен бути вірним оригіналу, що задовільнить старих фанатів.
  • Оновлена Gothic вийде на ПК, PS5, Xbox Series X і Series S, дата релізу поки не повідомляється.

Вас також можуть зацікавити новини: