Фанат World of Warcraft за 200 днів прокачав героя до найвищого рівня в стартовій зоні

Для цього довелося скористатися хитрістю і кількома персонажами.

Фанати World of Warcraft часом досягають таких же божевільних цілей, як шанувальники The Elder Scrolls V: Skyrim. Це підтверджує історія користувача, який витратив 200 днів на прокачування персонажа до максимального рівня, не залишаючи невелику стартову зону.

У розширенні World of Warcraft: Shadowlands з'явилася нова початкова локація — Острів вигнанців. Але перед тим, як потрапити на її територію, користувачі пливуть на кораблі. Тут необхідно пройти кілька стартових квестів, після чого судно потрапить в шторм, а герой висадиться в згаданій зоні.

Однак відвідувач форуму Reddit під псевдонімом Cheatcho вирішив не залишати корабель. Ентузіаст не завершував квест, який активує заставку і переносить персонажа на Острів вигнанців. Він прокачувався, залишаючись на судні. При цьому ні ворогів, ні ресурсів для видобутку на борту немає. Гравець отримував досвід виключно за допомогою битв вихованців.

Користувачі в World of Warcraft можуть виконувати п'ять щоденних завдань, пов'язаних з вищевказаною активністю. Кожна місія береться у окремого тренера вихованців. Саме тому потрібні додаткові персонажі, розташовані поруч з наставниками. Виконувати квести можна одними героями, а здавати їх і отримувати досвід — іншими. Цим трюком і скористався Cheatcho. Він щодня перемагав п'ятьох тренерів, а завершував місії своїм персонажем на судні.

За словами користувачів, процес займав 5 хвилин на добу. Але через обмеження за кількістю місій прокачування розтягнулося на 200 днів. В результаті Cheatcho досяг мети. За його словами, аналогічним способом можна прокачати нейтрального пандарена на стартовому Заблукалому острові без необхідності приєднуватися до Альянсу або Орди. Правда, в цьому випадку шлях до максимального рівня буде більш швидким завдяки збору ресурсів.

Коротко про World of Warcraft

  • Це одна з найвідоміших MMORPG на планеті. У неї продовжують грати мільйони користувачів, а нові розширення завжди збільшують популярність проекту — як мінімум короткочасно.
  • У World of Warcraft реалізовано багато різного контенту. Є повноцінні сюжетні лінії із завданнями, щоденні квести, світові боси, підземелля, рейди і багато іншого.

Вас також можуть зацікавити новини: