Гравець в Skyrim вбив персонажа за допомогою солодкого рулету (відео)

Коли дослідив весь віртуальний світ, але дуже хочеться ще чимось зайнятися.

Окремі користувачі не хочуть залишати улюблені ігрові світи, навіть коли вивчили все вздовж і впоперек. Щоб був привід залишитися в них довше, фанати придумують для себе різні дивні розваги. У цьому плані попереду інших проектів крокує The Elder Scrolls V: Skyrim. Шанувальники екшен-RPG від Bethesda Game Studios частіше за інших придумують всілякі химерні заняття. Наприклад, один з гравців прокачав навик крадіжки до максимуму і поцупив одяг у всіх жителів Вайтрана. А нещодавно до загального списку приєдналося вбивство солодким рулетом.

Специфічним досягненням відзначився відвідувач форуму Reddit під псевдонімом Proxifur. На відео нижче показується, як гравець знаходиться в якійсь фортеці. Навпроти користувача на балконі знаходилися два неігрових персонажа. Proxifur вибрав своєю жертвою дівчину.

Через кілька секунд гравець за допомогою телекінезу схопив солодкий рулет і запустив в NPC. "Снаряд" приземлився панночці прямо на голову, після чого вона почала падати на землю. Є кілька варіантів, чому дівчина померла від такої дивної "зброї". Можливо, через тривалий політ рулет завдав більше шкоди, ніж повинен був, або ж NPC мав мінімальний запас здоров'я.

Коротко про The Elder Scrolls V: Skyrim

  • Це легендарна екшен-RPG, яка вийшла десять років тому. Нещодавно вона отримала ювілейне видання з різними добавками.
  • Сюжет гри розповідає про протистояння дракону Алдуіну. Він збирається знищити світ, а зупинити монстра здатний тільки головний герой.
  • У проекті можна виконувати завдання, битися, прокачувати персонажа, зводити власний будинок, збирати екіпіровку і так далі.

Вас також можуть зацікавити новини: