УНІАН дарує Horizon Zero Dawn для PlayStation 4

ігри

Виконай прості умови та отримай шанс вирушити в майбутнє, щоб битися з роботами-динозаврами.

Напочатку серпня екшн Horizon Zero Dawn вийшов на ПК. Реліз не обійшовся без проблем з оптимізацією. І поки розробники трудяться над патчами, УНІАН пропонує читачам пройти гру там, де вона з'явилася спочатку — на PlayStation 4.

У нашому новому конкурсі ми розіграємо Horizon Zero Dawn (Complete Edition) — повну версію гри, куди увійшло доповнення The Frozen Wilds, набори костюмів для головної героїні, цифровий альбом з ілюстраціями і багато іншого.

Щоб вирушити в постапокаліптичне майбутнє і битися з роботами-динозаврами, потрібно виконати дуже прості умови.

Умови конкурсу:

  • Підпишіться на телеграм канал УНІАН Ігри ;
  • У коментарях під цією новиною напишіть назву вашого улюбленого ексклюзиву PS4;
  • Дайте відповідь на питання в Google-формі ;

В Google-формі ми просимо писати ваш нік в Telegram для того, щоб ефективніше виділити учасників конкурсу та визначити переможця. Не забувайте вказувати правильно свої контактні дані!

Рівно за тиждень, 18 серпня, ми підіб'ємо підсумки конкурсу і розіграємо Horizon Zero Dawn (Complete Edition) для PlayStation 4.

Трейлер Horizon Zero Dawn

Про що Horizon Zero Dawn

Horizon Zero Dawn — це екшн від студії Guerrilla Games. Сюжет розгортається у світі майбутнього, де людство повернулося до первіснообщинного ладу, а господарями планети стали роботи-тварини. Головна героїня, Елой, довгі роки провела в ізоляції у своєму племені, але все ж таки зважилася вирушити у повний небезпеки шлях, щоб дізнатися, що поставило колись розвинене людство на межу виживання. Головна особливість гри — битви з роботами. Тут багато залежить від правильної тактики, вміння розставляти пастки, швидкого реагування на атаки суперника і вивчення слабких місць роботів.

  • Доповнення The Frozen Wilds додало в Horizon Zero Dawn нову сюжетну лінію, нові види роботів і нову територію. Елой вирушає у засніжені землі племені Банук, щоб розкрити нову таємницю і зупинити страшну загрозу.
  • Спочатку екшн Horizon Zero Dawn вийшов у 2017 році ексклюзивно для PS4.
  • Реліз Horizon Zero Dawn в Steam та Epic Games Store відбувся 7 серпня 2020 року.