Horizon Zero Dawn вийде на ПК вже 7 серпня / store.steampowered.com

Ціна на екшн Horizon Zero Dawn несподівано піднялася в магазинах цифрової дистрибуції Steam таhttps://store.steampowered.com/feeds/weeklytopsellers.xml Epic Games Store.

Попередні замовлення на колишній ексклюзив PlayStation було відкрито 3 липня. В Epic Games Store за Horizon Zero Dawn просили 709 грн, а в Steam – 579 грн. Таким чином, лише за добу гра опинилася на сьомому місці в чарті продажів Steam, обігнавши PUBG та Red Dead Redemption 2.

Проте вже наступного дня ціни на Horizon Zero Dawn в онлайн-магазинах несподівано піднялися. Тепер в Epic Games Store екшн від студії Guerrilla Games можна попередньо замовити за 799, а в Steam – за 709.

Компанія PlayStation, яка виступає видавцем Horizon Zero Dawn, ніяк не пояснила підвищення ціни.

Трейлер Horizon Zero Dawn на ПК

Про Horizon Zero Dawn

Horizon Zero Dawn – це екшн від студії Guerrilla Games. Сюжет розвивається у світі майбутнього, де людство повернулося до первісно-общинного ладу, а господарями планети стали роботи-тварини. Головна героїня, Елой, довгі роки провела в ізоляції, але все ж вирішила вирушити небезпечну подорож, щоб дізнатися, що поставило колись розвинене людство на межу виживання.

Нагадаємо, спочатку екшн Horizon Zero Dawn вийшов у 2017 році ексклюзивно на PS4. Однак пізніше компанія Sony вирішила випустити гру й на ПК. Horizon Zero Dawn вийде 7 серпня 2020 року в Steam та Epic Games Store.