Популярний командний шутер Rainbow Six Siege доступний безкоштовно протягом тижня

На гру також діє знижка.

Ubisoft вирішила привернути увагу аудиторії до свого командного шутера Rainbow Six Siege. Компанія організувала вільний доступ до гри для всіх бажаючих протягом тижня.

Розважатися в проєкті можна з 9 по 16 березня. Точний час відкриття і закриття акції залежить від платформи. Користувачам доступна повна версія Rainbow Six Siege з усіма картами і режимами. Можливість розважатися з друзями в період вільного доступу теж передбачена.

Акція проходить на всіх платформах — ПК (Ubisoft Connect Launcher), PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X і Series S. Прогрес, досягнутий за тиждень в грі, перейде в повну версію в разі покупки. А щоб користувачі охочіше купували Rainbow Six Siege, Ubisoft організувала знижки до 67%.

Правда, на момент написання новини на PlayStation гра чомусь не подешевшала. На ПК можна отримати стандартне і Deluxe-видання за 119 і 197 гривень відповідно. А на Xbox ціни вказані тільки в доларах і починаються від $13.

Rainbow Six Siege — основні подробиці

  • Це командний шутер від Ubisoft, в якому користувачі вибирають оперативників з контртерористичних організацій всіх країн світу і б'ються між собою.
  • Проєкт включає безліч різноманітних режимів. Сюди відносяться захист площі, знешкодження бомби, тактичний реалізм та інше. У кожному з них діють свої правила.
  • Головна особливість геймплея в грі — упор на командну взаємодію і можливість тактично обхитрити ворога. Для цього реалізовані унікальні вміння операторів і оточення, що руйнується.
  • Rainbow Six Siege вийшов у 2015 році на ПК, PlayStation 4 та Xbox One.

Вас також можуть зацікавити новини: