Леон Кеннеді в Rainbow Six Siege / скріншот

У тактичний шутер Rainbow Six Siege додадуть скін Леона Кеннеді – персонажа Resident Evil 4. Його отримає оперативник Lion.

Відповідною інформацією у Твіттері поділився датамайнер під ніком killahree.

Очікується, що Леон Кеннеді з'явиться у Rainbow Six Siege з найближчими оновленнями. Однак розробники зі студії Ubisoft поки не розкрили більш детальну інформацію. Відомо, що 14 червня у грі стартує нова операція під назвою "Північна зірка". Разом з нею в шутері з'явиться персонаж Thunderbird, який спеціалізується на лікуванні та підтримці.

Трейлер Rainbow Six Siege - "Північна зірка"

Коротко про Rainbow Six Siege

  • Rainbow Six Siege – це тактичний шутер від першої особи, створений студією Ubisoft. У грі між собою б'ються дві команди: штурмовий загін і захисники.
  • Головна особливість Siege – це реалістичність, тому тут велику роль відіграє тактика, вміння планувати атаки і влаштовувати засідки.
  • У шутері реалізовані динамічні руйнування об'єктів. Ступінь їх пошкодження залежить від калібру куль або потужності закладеної вибухівки. Стіни на локаціях можна руйнувати, щоб створювати нові вогневі позиції. Також в стелі або підлозі можна пробити отвір, щоб потрапити на інший поверх.
  • У Rainbow Six Siege періодично додають нових персонажів з унікальними навичками.
  • Гра вийшла на ПК, PlayStation 4 та Xbox One у 2015 році.