Подорож до Єгипту: з'явилися перші подробиці нової частини серії Total War

Основними деталями поділився перевірений інсайдер.

На офіційному сайті стратегічної серії Total War ненадовго з'явилася назва нової частини серії. Слідом за витоком інформацію про гру розкрив перевірений Інсайдер billbil_kun, який постійно публікує правдиві дані про добірки проєктів в PlayStation Plus.

Отже, нова частина серії буде називатися Total War: Pharaoh. Судячи з відсутності в найменуванні слова Saga, це буде повноцінна велика гра у франшизі. Менші за масштабами проєкти студія Creative Assembly і видавництво Sega зазвичай відносять до згаданого відгалуження в серії.

Назву стратегії у своєму мікроблозі підтвердив billbil_kun. Він заявив, що гра буде продаватися в трьох виданнях: звичайному, Deluxe і Dynasty. Друге включає додатковий комплект фракцій, а третє — відразу три таких набори і ще одну кампанію. Найімовірніше, цей контент вийде після релізу і буде також продаватися окремо.

За попереднє замовлення Total War: Pharaoh передбачено косметичні бонуси. На думку billbil_kun, гру повноцінно анонсують вже наступного тижня.

Детальніше про серію Total War

  • Це франшиза стратегій, в яких поєднується покрокове управління державами на глобальній карті і бої в режимі реального часу. Головна особливість серії — це наявність безлічі військ і фракцій зі своїми особливостями.
  • Кожна частина має свої унікальні риси. Наприклад, в лінійці Warhammer ухил робився на фентезі, а в Three Kingdoms важлива роль приділялася воєначальникам.
  • Станом на травень 2023 року франшиза включає 13 основних ігор, три відгалуження з підзаголовками Saga та багато доповнень.

Вас також можуть зацікавити новини: