Розробник розповів, скільки доведеться чекати ремейка The Last of Us на ПК

Гра недовго буде тимчасовим ексклюзивом PlayStation 5.

Нещодавно анонсований ремейк The Last of Us недовго пробуде тимчасовим ексклюзивом PlayStation 5. Один з розробників гри пообіцяв, що вона з'явиться на персональних комп'ютерах "трохи пізніше" після релізу на PS5. Таке формулювання натякає на вихід у листопаді-грудні 2022 року.

Відповідна інформація надійшла від старшого художника з текстур оточення Джонатана Бенайноуса з Naughty Dog. Він поділився на особистому акаунті в Twitter посиланням на недавню демонстрацію ремейка The Last of Us. Користувач під псевдонімом Charble675 в коментарі під публікацією заявив, що щасливий бачити TLoU на ПК з оновленою графікою і геймплеєм.

На це Бенайноус відповів: "Радий чути, що ви в захваті! Версія для ПК вийде трохи пізніше, але дуже скоро після релізу на PS5".

Зазвичай таке формулювання означає запуск через два або три місяці. І раз The Last of Us Part I 2 вересня з'явиться на PlayStation 5, то на ПК вона повинна заглянути на початку листопада або грудня.

Ремейк The Last of Us — основні подробиці

  • Гру повністю перероблять з урахуванням сучасних технологій і можливостей PS5. У проекті реалізують анімації, фізику, штучний інтелект і опції доступності на рівні другої частини.
  • Оновлена TLoU буде підтримувати особливості DualSense і тривимірне звучання.
  • Основний геймплей і сюжет залишаться без змін, проте з грою буде поставлятися поліпшене доповнення Left Behind.

Вас також можуть зацікавити новини: