Різдвяна казка: NVIDIA створила в Minecraft неймовірно красивий святковий світ

Карта займає більше 15 гектарів віртуального простору.

NVIDIA вирішила зробити вражаючу рекламу своєї технології трасування променів. Компанія найняла художника Ушіо Токуру, щоб він створив різдвяний світ у Minecraft з використанням RTX. Результат роботи фахівця вражає уяву.Читайте такожУ Minecraft відтворили культову будівлю зі Skyrim — вийшло неймовірно гарно

Нова карта займає площу розміром понад 15 гектарів. На цьому віртуальному просторі побудована зимова країна чудес з маєтком Санта-Клауса, лісом, парком атракціонів, великим сніговиком, замерзлим озером для катання на ковзанах та іншими цікавими об'єктами. Кожна будівля багато прикрашена, причому як зовні, так і всередині. В окремих місцях зустрічаються ельфи, які допомагають Санті.

Варто також відзначити вплив трасування променів. Технологія забезпечує фізично правильну поведінку світла, відображення і коректно падаючі тіні. RTX допомагає посилити святкову атмосферу і робить загальний вигляд карти ще більш вражаючим. Завантажити різдвяний світ від NVIDIA можна безкоштовно за цим посиланням. Однак важливо враховувати, що запустити його в Minecraft вдасться тільки на ПК з відеокартою компанії з підтримкою трасування променів.

Що будували гравці в Minecraft

  • Ентузіаст під псевдонімом 1nsinuating відтворив у проекті Рівенділ — притулок Елронда та інших ельфів з "Володаря кілець".
  • Користувач dillyg10 переніс в гру Mojang Studios значну частину Татуїна. Це знакова піщана планета у всесвіті "Зоряних війн".
  • Команда TeamCIS реалізувала в Minecraft палац Путіна з фільму Навального. Споруду відтворили з великою точністю — не забули навіть про кальянну з аквадискотекою.

Вас також можуть зацікавити новини: