Розробники Horizon Forbidden West можуть працювати над доповненням для гри

Ймовірно, користувачів чекає аналог The Frozen Wilds для першої частини.

Horizon Forbidden West має всі шанси отримати доповнення. До такого висновку прийшли користувачі, які вивчили аккаунт однієї з актрис в Instagram.

Пеггі Врієнс брала участь у захопленні рухів для головної героїні гри — войовниці Елой. І судячи з усього, вона повернулася до цієї роботи. Дівчина опублікувала в Instagram відео і фотографію. У короткому ролику вона стоїть в костюмі для захоплення рухів, а напис зверху свідчить, що Врієнс підготувалася до нової сесії зйомок.

А на зображенні компанію актрисі склав Луїс ван Бік. Він озвучив кількох другорядних персонажів в Horizon Forbidden West. Звідси напрошується висновок, що виконавці повернулися до своїх ролей у роботі над доповненням.

Нагадаємо, перша частина серії теж вийшла в лютому і отримала масштабне доповнення The Frozen Wilds через трохи більше восьми місяців. Тому в кінці 2022 року або на початку 2023-го фанатів може очікувати нова пригода Елой.

Більше про Horizon Forbidden West

  • Це продовження пригодницького екшену у відкритому світі Horizon Zero Dawn.
  • Сюжет розгортається в далекому майбутньому, де людство повернулося до первісного строю, а господарями планети стали роботизовані тварини.
  • Головною героїнею Forbidden West залишилася мисливиця з племені Нора — Елой. Вона вирушила на західне узбережжя колишніх США і зіткнулася там з новими роботами і загрозами. У другій частині також з'явилася можливість досліджувати підводний простір і літати на глайдері.
  • Horizon Forbidden West вийшла 18 лютого 2022 року на PS4 і PS5. Гра отримала 88 балів від критиків і оцінку 8 з 10 від користувачів.

Вас також можуть зацікавити новини: