Sherlock Holmes Chapter One від українських авторів показала найкращі стартові продажі серед ігор серії

Розробники також випустили хвалебний трейлер гри.

Українська студія Frogwares поділилася першими успіхами своєї нової гри про Шерлока Холмса — Sherlock Holmes Chapter One. За словами розробників, проект показав кращий старт з продажу серед всієї серії.

Як передає портал Gaming Trend, генеральний директор Frogwares Ваель Амр заявив: "Ми дуже пишаємося тим, що Sherlock Holmes Chapter One — сама швидко продавана гра про Шерлока Холмса в порівнянні з нашими попередніми роботами, незважаючи на те що на даний момент вона доступна тільки на платформах ПК, PS5 і Xbox Series. Як видавництво Frogwares, команда самостійно досягла неймовірних результатів, і хоча ми існуємо і створюємо ігри вже більше 20 років, для нас це величезний крок і, сподіваюся, перший з багатьох".

Генеральний директор також поділився інформацією про вихід Sherlock Holmes Chapter One на PS4 і Xbox One. Версії гри для консолей минулого покоління повинні з'явитися на світ в першому кварталі 2022 року. Ще Ваель Амр повідомив про сюрприз, який Frogwares підготувала для користувачів Nintendo Switch. Найімовірніше, студія планує випустити на приставці якісь зі своїх попередніх проектів. А щоб підкреслити успіх нової гри про Шерлока Холмса, розробники випустили хвалебний трейлер з відгуками преси.

Sherlock Holmes Chapter One — основні подробиці

  • Нова частина Sherlock Holmes з підзаголовком Chapter One розповідає про молодого, 21-річного Шерлока Холмса. Він прибув на острів Кордона, щоб розслідувати таємницю смерті своєї матері.
  • Дії гри відбуваються у відкритому світі, де можна не тільки виконувати сюжетні квести, а й вивчати місцевість, а також братися за інші розслідування.
  • Всього в Chapter One присутні 5 основних і більше 30 додаткових завдань. На проходження всієї гри піде близько 50 годин.
  • У Sherlock Holmes Chapter One реалізовано кілька кінцівок. Вони залежать від того, кого звинуватить користувач. Гра не дає підказок на цей рахунок: висновки доведеться робити на основі особистих спостережень. Такий підхід вважається однією з особливостей проекту.