Sony закрила одну зі своїх флагманських ігрових студій

Про проєкти від PixelOpus можна забути.

Sony закрила одну зі своїх знаменитих внутрішніх студій. Йдеться про команду PixelOpus, яка працювала над новим проєктом для PS5 разом з Sony Pictures Animation.

Про це стало відомо з повідомлення представників компанії в Twitter. У публікації сказано: "Дорогі друзі, наша пригода в PixelOpus підійшла до кінця. Напередодні нового майбутнього ми хочемо сказати щире спасибі мільйонам захоплених гравців, які підтримували нас і нашу місію створювати красиві, фантазійні ігри з душею. Ми дуже вдячні".

У коментарях фанати щиро засмутилися такому рішенню Sony. Багато користувачів побажали розробникам успіхів у нових починаннях і висловили любов до їхніх ігор.

Що відомо про PixelOpus

  • Це була одна з небагатьох внутрішніх команд Sony, яка не створювала пригодницьких екшенів у відкритих світах.
  • Студія була сформована в 2013 році з відібраних студентів двох американських університетів. Колектив складався з 9 осіб, а в якості керівників призначили ветеранів ігрової індустрії.
  • За десять років PixelOpus встигла випустити два проєкти — Entwined і Concrete Genie. Останнім часом команда працювала над новим творінням у партнерстві з Sony Pictures Animation. Гра створювалася на рушії Unreal Engine 5, про що стало відомо зі списку вакансій. Судячи з усього, її скасували разом із закриттям PixelOpus.

Вас також можуть зацікавити новини: