Творець двох частин The Last of Us розповів, за якої умови вийде продовження

Гра повинна включати "універсальне послання про кохання".

На тлі загальної уваги до серіалу The Last of Us творці картини діляться різними деталями. Серед них є і Ніл Дракманн, співкерівник Naughty Dog, голова розробки двох ігор франшизи і режисер другого епізоду шоу. Нещодавно він розповів, за якої умови його студія створить продовження серії.

"Якщо ми зможемо придумати захоплюючу історію з універсальним посланням і заявою про кохання, як це було в першій і другій грі, то ми розповімо цю історію. Якщо ми не зможемо нічого придумати, у нас є дуже сильна кінцівка другої частини, і це буде кінець", — заявив Дракманн в інтерв'ю Buzzfeed.

Виходить, що Naughty Dog не заперечує можливого випуску The Last оf Us Part III, але і не обіцяє точно випустити гру. Зараз студія точно працює над одним секретним проектом, про що раніше повідомляв Дракманн. При цьому ще в квітні 2021-го співкерівник говорив про готовий план сценарію третьої частини. Однак тоді він заявляв, що розробка гри ще не почалася.

Окремо Дракманн висловився про Uncharted: "[Sony] підтримували нас на кожному кроці, щоб ми могли слідувати своїм захопленням — це означає, що тільки тому, що щось стало успішним, люди думають, що на них [розробників] чиниться тиск, і ми повинні зробити продовження. Це не так. Для нас Uncharted був шалено успішним — Uncharted 4 стала однією з наших найбільш продаваних ігор — і ми можемо нанести останній мазок на цю історію і сказати, що ми закінчили. Ми рухаємося далі".

Тобто Naughty не буде створювати нову частину. Однак це і не дивно: за словами інсайдерів, продовження Uncharted доручили іншій студії, але офіційно проект поки не анонсували.

The Last of Us Part II — основні подробиці

  • Друга частина постапокаліптичного екшена від студії Naughty Dog вийшла 19 червня 2020 року на PS4. У перші три дні після релізу гра розійшлася тиражем 4 мільйони копій на фізичних носіях. Дані про цифрові продажі студія поки не розкрила.
  • The Last of Us Part II встановила рекорд на агрегаторі рецензій Metacritic, де в найкоротші терміни отримала 147 тисяч відгуків. А скандал навколо гри, коли їй занижували оцінки, породив прецедент, завдяки якому Metacritic змінив правила публікації користувацьких оглядів. Тепер написати рецензію дозволяється тільки через два дні після виходу будь-якого проекту.
  • The Last of Us Part II стала лідером за кількістю нагород "Гра року", обігнавши навіть "Відьмака 3". У екшена Naughty Dog 300 таких нагород, а у творіння CDPR — 260.

Вас також можуть зацікавити новини: