Творці Skyrim оголосили точну дату виходу своєї нової масштабної RPG Starfield

Bethesda Game Studios випустила трейлер гри.

Останнім часом навколо Starfield почастішали чутки. Інсайдери різних мастей розповідали про презентацію проєкту найближчим часом і можливий реліз в червні, якщо екшен-RPG знову не перенесуть. Щоб розвіяти всі здогади, Bethesda Game Studios випустила новий трейлер Starfield. Розробники оголосили в ролику дату виходу і наступної демонстрації гри.

Проєкт з'явиться на полицях магазинів 6 вересня у версіях для ПК, Xbox Series X і Series S. Що стосується показу Starfield, то він пройде 11 червня в рамках Starfield Direct. У 2022-му геймплей прийдешньої екшен-RPG вперше представили на шоу Xbox. Глядачам показали близько 15 хвилин ігрового процесу з коментарями виконавчого продюсера Bethesda Game Studios Тодда Говарда. Користувачі можуть очікувати схожу демонстрацію в червні.

Що стосується свіжого трейлера, то в ньому можна побачити прибуття на одну зі станцій "Сузір'я" і її внутрішнє оздоблення. У ролику також миготять інші локації, наприклад, невідомий напівзруйнований храм. А ще частина кадрів акцентує увагу на артефакті з обертовими кільцями. Паралельно закадровий голос розповідає про аномалії і необхідність визначити їх джерело.

Starfield — основні подробиці

  • Події гри розгортаються в XXIV столітті. Користувачі в ролі членів організації "Сузір'я" будуть шукати відомості про артефакти, в яких приховані таємниці всесвіту.
  • Геймплей Starfield включає перестрілки, прокачування, збір ресурсів, створення предметів і виконання завдань. Важливою частиною також буде дослідження космосу. Користувачі зможуть відвідати більше десяти тисяч планет і битися з ворогами на просторах всесвіту.
  • У проекті реалізували побудову баз і створення власного судна з різноманітних елементів.
  • Starfield вийде на ПК, Xbox Series X і Series S 6 вересня 2023 року.

Вас також можуть зацікавити новини: