Творці S.T.A.L.K.E.R. 2 опублікували новий саундтрек гри

Розробники також залишили гравцям послання, яке передає атмосферу майбутнього шутера.

Студія GSC Game World презентувала четвертий саундтрек майбутнього українського шутера S.T.A.L.K.E.R. 2. Композиція отримала назву Zone Dreams.

Новий трек, як і попередні, розробники опублікували на Youtube-каналі студії.

Саундтрек S.T.A.L.K.E.R. 2 – Zone Dreams

У тексті до ролика на сторінці гри в Facebook розробники спробували передати атмосферу гри.

"Зона – місце таємниче і мінливе. Ніколи не знаєш, скільки забере часу шлях. Тиждень, два, місяць? А головне – повернешся живим? Куди приведе дорога? Йдеш на Плато, а потрапив в катакомби. Йшов на звалище – вийшов до табору бандитів. А кого на допомогу кликати? Так і живемо. Йдеш в нікуди і не знаєш, коли повернешся. А якщо згинеш... Про це краще й не думати. Може, нас і не існує давно – і ми лише тіні в сумних снах. Снах Зони", – написали в GSC Game World.

Нагадаємо, що раніше розробники говорили, що гра не вийде на PlayStation 5. Її реліз відбудеться лише на ПК та Xbox Series X/S.

Що відомо на цей час про S.T.A.L.K.E.R. 2

  • Дії другої частини відбуваються в зоні відчуження Чорнобильської АЕС. Головним героєм виступає сталкер з позивним Скіф.
  • У сиквелі буде оновлена система симуляції життя під назвою A-Life 2.0. Персонажі будуть взаємодіяти один з одним і з оточенням без участі гравця.
  • У другій частині розробники обіцяють реалізувати масштабний нелінійний сюжет, де рішення користувачів впливатимуть на долю персонажів, локальні події і навіть на весь світ гри.
  • У S.T.A.L.K.E.R. 2 будуть як знайомі фанатам локації, так і нові. Ще на геймерів чекають нові мутанти, артефакти і аномалії.
  • У день релізу гра буде доступна безкоштовно передплатникам сервісу Game Pass.