Світовий рекорд: Skyrim пройшли всього за 72 хвилини без використання багів

Вражаючим результатом відзначився спідраннер під псевдонімом Nucular.

Спідраннерами називають користувачів, які намагаються якомога швидше проходити різноманітні ігри. Вони постійно змагаються між собою і шукають уразливості, щоб заощадити ще трохи часу на шляху до фіналу. Для цього нерідко доводиться досконально вивчати проекти і здійснювати в них нестандартні дії. Один зі спідраннерів під псевдонімом Nucular спеціалізується на швидкісному проходженні The Elder Scrolls V: Skyrim без багів. Нещодавно він зумів поставити новий світовий рекорд — дістатися до фіналу гри всього за 72 хвилини.

Спідрани всіх проектів діляться на кілька категорій. Швидкісне проходження без застосування помилок і глітчів — одна з них. Саме в ній змагається Nucular в The Elder Scrolls V: Skyrim. Раніше він здійснив забіг за 74 хвилини, а тепер зміг поліпшити результат до 72 хвилин і 15 секунд. Згідно з даними на сайті speedrun.com, це світовий рекорд у згаданій категорії.

На відео нижче показується, як Nucular зумів настільки швидко дістатися до фіналу Skyrim. Він ідеально знав карту і порядок дій при проходженні основних завдань. Іноді спідраннер пробирався до потрібного місця через гори, а інколи перемотував час за допомогою сну.

Коротко про The Elder Scrolls V: Skyrim

  • Це легендарна екшен-RPG, яка вийшла десять років тому. Нещодавно вона отримала ювілейне видання з різними добавками.
  • Сюжет гри розповідає про протистояння дракону Алдуїну. Він збирається знищити світ, а зупинити монстра здатний тільки головний герой.
  • У проекті можна виконувати завдання, битися, прокачувати персонажа, будувати власний будинок, збирати екіпіровку і так далі.