В мережі з'явилося перше фото Педро Паскаля зі зйомок серіалу за мотивами гри The Last of Us

Виробництво екранізації постапокаліптичної драми з зірками "Гри престолів" на головних ролях триватиме майже рік.

Режисер Кантемір Балагов, який відповідає за постановку пілотного епізоду серіалу від HBO за мотивами гри The Last of Us, поділився знімком з актором Педро Паскалем. Зірка "Гри престолів" виконає в майбутній екранізації одну з головних ролей – контрабандиста Джоела.

Знімком за кілька днів до початку виробництва Балагов поділився в Instagram.

Другу титульну роль, дівчинку Еллі зіграє ще одна зірка "Гри престолів" – актриса Белла Рамзі, відома за образом Ліанни Мормонт.

Дебютний сезон екранізації The Last of Us охопить всі події першої частини гри, проте без змін не обійдеться. Знімальний процес стартує вже 5 липня і триватиме 11 місяців – до 8 червня 2022 року. Над шоу також працюють Крейг Мейзін та Йохан Ренк, які створили серіал "Чорнобиль", і автор самої гри – Ніл Дракманн зі студії Naughty Dog.

Про сюжет серіалу The Last of Us

  • Майбутнє шоу від HBO засноване на однойменній грі від студії Naughty Dog. Воно розповість про недалеке майбутнє, де світом пронеслася пандемія мутованого гриба-паразита кордицепс однобокий, що перетворює людей на зомбі.
  • У центрі сюжету досвідчений цинічний контрабандист Джоел. 20 років тому на початку епідемії він втратив свою дочку, а тепер йому належить перевезти через всю країну зухвалу дівчинку Еллі, у якої імунітет до паразита. В ході довгої та важкої подорожі їм доведеться сподіватися лише на самих себе, щоб вижити.