Вихід The Last of Us Part I на ПК перенесли: Sony оголосила нову дату

Гра, на основі якої виходить неймовірно популярний серіал на HBO, з'явиться на персональних комп'ютерах трохи пізніше запланованого.

Сезон ігрових переносів можна оголошувати офіційно відкритим. Спочатку Respawn Entertainment відклала Star Wars Jedi: Survivor до 28 квітня. А тепер про аналогічне рішення оголосили Naughty Dog і Sony. Реліз The Last of Us Part I на ПК тепер відбудеться не 3 березня, а 28-го.

Про невелике перенесення розробники розповіли в публікації на офіційному акаунті в Twitter: "Спочатку ми оголосили, що реліз The Last of Us Part I на ПК відбудеться 3 березня, але ми вирішили перенести дату запуску на кілька тижнів: тепер вона вийде 28 березня. [...] Ми хочемо переконатися, що дебют The Last at Us Part I на ПК буде в найкращій формі. Ці додаткові два тижні дозволять нам переконатися, що ця версія The Last of Us відповідає вашим і нашим стандартам".

Naughty Dog подякувала гравцям за очікування і пообіцяла найближчим часом розповісти більше деталей про ПК-версію. Студія також "вражена" величезною увагою, яку отримала франшиза за останні тижні на тлі релізу екранізації від HBO і Sony.

Ремейк The Last of Us — основні подробиці

  • Гру повністю переробили з урахуванням сучасних технологій і можливостей PS5. У проекті реалізували анімації, фізику, штучний інтелект і опції доступності на рівні другої частини.
  • Оновлена TLoU підтримує особливості DualSense і тривимірне звучання.
  • Основний геймплей і сюжет залишилися без змін, проте з грою буде поставлятися покращене доповнення Left Behind. А ось мультиплеєр з проекту вирізали.
  • The Last оf Us Part I вийшла 2 вересня 2022 року на PlayStation 5. Гра отримала від критиків 89 балів, а ось користувачі поставили тільки 5,5.

Вас також можуть зацікавити новини: