За даними ЗМІ, Fallout: New Vegas може отримати продовження від Obsidian

Зараз ведуться переговори про створення гри.

Коли Microsoft оголосила про покупку ZeniMax Media, до складу якої входить Bethesda Softworks, користувачі відразу подумали, що тепер випуск Fallout: New Vegas 2 можливий. Студія-розробник першої частини, Obsidian Entertainment, теж належить корпорації. І схоже, гравці не помилилися. Нещодавно надійний інсайдер поділився інформацією про продовження. За його словами, переговори про створення New Vegas 2 вже почалися.

Дані надав інсайдер і редактор порталу VentureBeat Джефф Грабб. У своєму свіжому подкасті він заявив, що Microsoft, Bethesda і Obsidian обговорюють розробку гри. Згідно із заявою джерел журналіста, проект, швидше за все, запустять у виробництво. У всіх сторін переговорів "є великий інтерес" до створення New Vegas 2.

Однак починати посилено чекати сиквел поки не варто. Зараз Obsidian розробляє відразу три гри: Avowed, The Outer Worlds 2 і секретну детективну RPG в дусі Disco Elysium. А ще маленька команда всередині студії займається розвитком Grounded. І навіть якщо повноцінне виробництво New Vegas 2 запустять в цьому році, що малоймовірно, то сиквел вийде тільки через 4-5 років.

Детальніше про Fallout: New Vegas

  • Це рольова гра, реліз якої відбувся в 2010 році. За створення проекту відповідала Obsidian Entertainment, а Bethesda Softworks, як власник прав на франшизу Fallout, значилася видавцем.
  • На запуску RPG відзначилася жахливим технічним станом. Однак це не завадило New Vegas стати культовою. Гру люблять за продуманий і варіативний сюжет, цікаві додаткові завдання і чудово реалізовану атмосферу постапокаліпсису.

Вас також можуть зацікавити новини: