Зірка серіалу "Парки і зони відпочинку" зіграє важливого персонажа в екранізації The Last of Us

Актор Нік Офферман виконає роль Білла.

Каст екранізації The Last of Us поповнився ще одним актором. Творці картини офіційно оголосили, що Білла зіграє Нік Офферман. Він відомий за серіалами "Парки і зони відпочинку", "Бруклін 9-9", "Фарго" і "Розроби", а також фільмами "Я, Ерл і вмираюча дівчина" і "Малий годинник".

Спочатку про участь актора в майбутньому шоу HBO розповів Мюррей Бартлетт. Він зіграв Френка — вцілілого, який ховається в тому ж місті, що і Білл. Потім студія Naughty Dog офіційно оголосила про участь Ніка Оффермана в екранізації The Last of Us.

Нагадаємо: персонаж актора — це старий знайомий Джоела, до якого головний герой звернувся за допомогою під час своєї подорожі з Еллі. Білл страждає від параної, а його поведінка натякає на проблеми з психікою. Але зате він вміє ремонтувати ледве не будь-які механізми і навчився створювати різноманітні пастки.

Серіал The Last of Us — сюжет і актори

  • Екранізація гри показує світ, де стався спалах епідемії мутованого гриба-паразита, що перетворює людей на зомбі. У центрі сюжету досвідчений цинічний контрабандист Джоел, який втратив дочку на зорі пандемії. Тепер йому належить перевезти через всю країну зухвалу дівчинку Еллі, у якої виявився імунітет до хвороби.
  • Ролі Джоела і його супутниці виконують Педро Паскаль і Белла Рамзі відповідно. Ці актори вже знімалися разом в іншому успішному шоу від HBO — "Грі престолів".
  • Шоураннером екранізації виступив Крейг Мейзін, який створив серіал "Чорнобиль". У виробництві також бере участь автор оригінальної гри — голова студії Naughty Dog Ніл Дракманн.
  • Зйомки шоу проходять в Канаді. HBO планує витратити на виробництво першого сезону серіалу $200 мільйонів.